^Back To Top
  
  
  
Get Adobe Flash player

Info ClipArt Gallery

  • All ClipArt 24460
  • All categories 100
  • All hits 217371
  • All votes 281

ClipArt Categories

Dans ClipArt

Muziek

leer en speel

Free Paint.NET

Paint.NET is een grafisch beeldbewerkingsprogramma en gratis te downloaden van de website voor Windows 2000 en hoger. Het project werd gestart op de Washington State University in de Verenigde Staten met Microsoft als mentor. Paint.NET is geprogrammeerd in C#. De broncode was oorspronkelijk beschikbaar onder een MIT-licentie, maar het programma valt nu onder een propriëtaire licentie. Paint.NET vereist het Microsoft .NET-framework, dat gebundeld zit in sommige edities van de Paint.NET-installer en dat ook apart gedownload kan worden.
Eigenschappen
Paint.NET bevat net als veel commerciële grafische programma's de functionaliteit voor het werken met lagen. Ook beschikt het programma over een grote verzameling effecten. Daarnaast beschikt het programma over verschillende gereedschappen, waaronder selectiegereedschappen, het kloonstempel, een gereedschap voor werken met verlopen en een gereedschap voor tekst. De mogelijkheden van het programma zijn uit te breiden met de vele beschikbare plug-ins.

Translate

Dutch Afrikaans Albanian Arabic Armenian Azerbaijani Basque Belarusian Bulgarian Catalan Croatian Czech Danish English Estonian Filipino Finnish French Galician Georgian German Greek Hindi Hungarian Icelandic Indonesian Irish Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Macedonian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Turkish Ukrainian

Free Software

  Stopmotion Animation

Wat is MonkeyJam?
MonkeyJam maakt van losse beelden van een webcam, video, scanner of fotocamera een animatiefilm. Het programma slaat ingeladen of vastgelegde beelden op je harde schijf op en toont deze op het zogenaamde X-sheet (het schematische overzicht van je film). Vervolgens kan je de animatie alvast bekijken (preview), de X-sheet aanpassen om de timing te veranderen en tot slot je film opslaan als AVI bestand. Je kan ook je X-sheet opslaan om hier later aan verder te werken. MonkeyJam kan ook plaatjes (bmp, jpeg, png) en geluid (wav, mp3) importeren.

PR Santanas

PRchecker.info

 

Santanas.be website reputation

Reviews bij santanas.be

 

 

Nieuwe Leden Santanas

Today 19

Visitors Santanas

Today
Yesterday
This Week
1427
2046
14112

PhotoScape

PhotoScape is een freeware fotosuite waarmee gratis foto's bewerkt, geprint en bekeken kunnen worden. PhotoScape beschikt over een Raw Converter waarmee RAW bestanden naar JPG omgezet kunnen worden. Met het programma kunt u ook foto's in batches hernoemen of bewerken.
Met PhotoScape is het mogelijk om van verschillende afbeeldingen één GIF-animatie te maken. Door deze afbeeldingen achter elkaar af te spelen binnen een GIF-bestand wordt een bewegend plaatje gecreëerd.PhotoScape is zeker niet het meest uitgebreide fotobewerkingsprogramma, maar het biedt wel zeer leuke functies in één gratis softwarepakket dat bovendien ook de Nederlandse taal ondersteunt. Als u op zoek bent naar een zeer geavanceerd fotobewerkingsprogramma adviseren we u om GIMP te proberen.

Santanas ClipArt Partnes


 

santanaslogo

 

banner01

Copyright © 2013. Santanas ClipArt Rights Reserved.