foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Wellcome to Santanas

Info Clipart Gallery

 • All Clipart 55307
 • All categories 186
 • All hits 729756
 • All votes 403

Downloads Stats

The Santanas download archive contains currently 232 Downloads in 20 Categories. To date, these have been downloaded 1,337 times.

Download posters

Als je oren vaak in contact komen met muziek op welke manier dan ook, zijn een paar tips al voldoende om veel ellende te voorkomen.

 

 • In plaats van earplugs gebruik je voor je mp3-speler beter een koptelefoon!!
 • Een goede richtlijn voor het instellen van het volume van je mp3-speler is de zogenaamde ‘70 procent-60 minutenregel’ dus hoogstens één uur per dag en niet hoger dat 70% van het maximum-volume.
 • Zorg bij het gebruik van je mp3-speler er steeds voor dat je ook nog iets van het omgevingsgeluid kan horen.
 • Moet je op een festival/fuif of in de discotheek roepen om jezelf verstaanbaar te maken dan staat het volume te hard en breng je je oren schade toe.Oordopjes gebruiken dus!!
 • Niet alleen het geluidsniveau van een concert/fuif, maar ook de zogenaamde ‘blootstellingsduur’ speelt een rol. Gun je oren tijdig de nodige rust. Ga je naar een fuif of optreden, doe het dan achteraf 24 uur wat stiller.
 • Ben je op een meerdaags festival of evenement? Zoek dan regelmatig een plek waar de muziek stil staat; een chill-out room bijvoorbeeld.
 • Draag oorbeschermers die het geluid naar een veilig niveau terugbrengen. Ze beschermen niet alleen je oren, de muziek klinkt aangenamer doordat je de
  verschillende nuances in de muziek beter hoort.

 

 • Bezoek je regelmatig fuiven, optredens of festivals? Dan investeer je best in goede en op maat gemaakte oordopjes. Vraag steeds dat de oordopjes voor aankoop grondig getest worden of ze het oor voldoende afsluiten.
 • Hoe dichter je staat bij de geluidsbron, hoe meer decibels je oren kunnen bereiken. Bovenop luidsprekers klimmen of er pal gaan voorstaan is geen goed idee.


  Maak je je toch zorgen over je luistergedrag? Surf dan naar http://www.mp3check.nl/ en doe de luistertest aan de hand van zes vragen. Zo kan je nagaan of je al dan niet ‘gezond’ luistert.
  Vooral het frequent beluisteren van heel luide muziek (in discotheken, op muziekfestivals of events, of thuis met MP3-spelers, enz.) waardoor mensen (vaak jongeren) schade oplopen. Inmiddels heeft ruim een half miljoen jongeren tussen de 16 en 30 jaar (15 % van het totaal aantal jongeren in die leeftijd in Belgie en Nederland) te kampen met blijvende gehoorschade. Per jaar komen daar zo'n 20.000 jongeren bij.

  Santanas.be

Translate Santanas

VIBESTR DJ Frederico

artist

Partners Muzikanten

Partners scholen

Partners Free software

20512 (17)

Currently are 386 guests and no members online

Recently download: music software

Santanas Free download center
EasyJBPlayer FREEVandaag: 36
category name: Software
MJ Studio. FREEVandaag: 29
category name: Mixen
BPM ProScan FREEVandaag: 29
category name: Software
VU meter FREEVandaag: 27
category name: Mixen
RadioDJ FreeVandaag: 24
category name: Software
Gitaar-stemapparaat FREEVandaag: 22
category name: Muzikanten
Virtual DJ FREEVandaag: 19
category name: Mixen
KraMixer FREEVandaag: 18
category name: Mixen
Mixxx FREEVandaag: 18
category name: Mixen
ASIO4ALL FREEVandaag: 18
category name: Software

Login Form

Reviews bij santanas.be

Partners muziek

Software in de kijker

Partners Santanas

Copyright Santanas © 2018 Santanas Free software Free clip art  All Rights Reserved.